beeldmerk Heel Heerlen Beweegt

Beweegmarkt

Donderdag 1 juni 2023

📅 Donderdag 1 juni 2023
🕙 Tussen 13:00 – 17:00 uur 📍 Buurtpunt SamSam in Zeswegen / Nieuw-Husken 

Na 2 geslaagde edities van de beweegmarkt in Buurtpunt A Gene Bek en Ons Trefcentrum in Hoensbroek zal de volgende beweegmarkt in Buurpunt SamSam worden georganiseerd.

De beweegmarkt zal plaatsvinden op donderdag 1 juni. Bezoekers zijn tussen 13:00 en 17:00 uur van harte welkom om binnen te wandelen. Tijdens de beweegmarkt krijgt um meer informatie over het thema ‘gezond ouder worden’.

  • Informatiestand: Tijdens de beweegmarkt zijn er verschillende informatiestands. Denk hierbij aan diverse sport- en zorgaanbieders uit de buurt. U kunt een praatje maken en meer informatie krijgen over het aanbod.
  • Ontmoeten: De beweegmarkt is een evenement om elkaar te ontmoeten. Er staat een kopje koffie klaar en de opbouwwerkers zijn ook aanwezig om een praatje met u te maken.
  • Gratis fittest: Benieuwd hoe fit u bent? Neem deel aan een gratis fittest. Tijdens de test worden er lichte fysieke testjes afgenomen om uw fitheid in kaart te brengen.
  • Aanmelden voor de beweegmarkt zelf is niet nodig. Wel kunt u zich aanmelden voor de fittest om gegarandeerd te zijn van een plek. Aanmelden kan via de website of door te bellen/mailen naar sportconsulent Rachel (06-28511763 | rdebie@alcander.nl)

Sfeerimpressie Beweegmarkt Hoensbroek
12 januari 2023

Welk gebied hoort bij mijn buurt?

Wat gebeurt in mijn gebied?