beeldmerk Heel Heerlen Beweegt

Rik Hermans!

Mijn naam is Rik Hermans, ik ben 29 jaar en woon in Brunssum. Van jongs af aan speelt sport een grote rol in mijn leven. Zodoende ben ik mij gaan ontwikkelen als professional in deze prachtige sector.

Dit begon met het verzorgen van jeugdtrainingen aan de allerjongsten circa 15 jaar geleden. Vervolgens ben ik enthousiast begonnen aan het CIOS waar ik uiteindelijk uitgestroomd ben als ortho-bewegingsagoog. Na het afronden van het CIOS heb ik 3 jaar in het buitenland gewerkt als badmintoncoach en ben ik bij terugkomst aan de slag gegaan als bewegingsagoog binnen de gehandicapten-, jeugd- en ouderenzorg. Daarnaast ben ik ook nog altijd actief als badmintontrainer. Als hobby speel ik zelf ook nog graag een potje badminton.

Op 1 november ben ik begonnen bij Heel Heerlen Beweegt als sportconsulent. Ik zal voornamelijk te vinden zijn bij Basisschool De Vlieger in Hoensbroek waar ik betrokken zal zijn bij de pauzegym, verlengde schooldag en talenttijden. Daarnaast zal ik ook de sportcontactpersoon worden voor een aantal basisscholen.

Ik ben ontzettend gemotiveerd om met de taken aan de slag te gaan en mijn steentje bij te dragen aan een sportief Heerlen! Ik hoop jullie dan ook snel te zien.

Verder praten over bovenstaande of al eens kennismaken? Neem dan contact met mij op via 📧rhermans@alcander.nl of 📞06 – 41723411