beeldmerk Heel Heerlen Beweegt

Marcella Smeets!

Mijn naam is Marcella Smeets, ik ben 30 jaar oud en woonachtig in Kerkrade samen met mijn vriend. Per ingang van 1 oktober ben ik aan de slag als sportconsulent bij Heel Heerlen Beweegt. Naast werken breng ik mijn vrije tijd graag door op de fiets, bezoek ik regelmatig een voetbalwedstrijd en kan je mij ‘s nachts wakker maken voor lekker eten.

In 2017 heb ik mijn diploma op het CIOS gehaald als Ortho bewegingsagoog. Sindsdien heb ik altijd in de sport gewerkt. Ik ben gestart als pedagogisch medewerker bij de sport BSO in Heerlen waarna ik de stap gemaakt heb als bewegingsagoog richting de dagbesteding. Nu ga ik met frisse moed aan de slag bij Heel Heerlen Beweegt.

Mijn taken bestaan uit het geven van pauzesport en de verlengde schooldag op basisschool De Schakel, het organiseren van sportkennismakingslessen voor kinderen op basisscholen, en een stukje healtyLIFE. Deze werkzaamheden doe ik natuurlijk niet alleen maar samen met het leuke team van Heel Heerlen Beweegt. Hopelijk zien we elkaar snel!

Verder praten over bovenstaande, of al eens kennismaken? Neem dan contact met mij op via msmeets@alcander.nl of 06 – 41723520