beeldmerk Heel Heerlen Beweegt

Kyle Holtus!

Mijn naam is Kyle Holtus, ik ben 24 jaar oud, woonachtig in Nuth en recent afgestudeerd Sportkundige aan de Fontys Sporthogeschool. Heel mijn leven lang heb ik geambieerd om sport als middel in te zetten om mensen en organisaties in beweging te krijgen. Met als doel om een vitale samenleving te creëren voor iedereen.

Per ingang van 1 oktober ben ik aan de slag gegaan als 𝗰𝗹𝘂𝗯𝗸𝗮𝗱𝗲𝗿𝗰𝗼𝗮𝗰𝗵 voor het team van Heel Heerlen Beweegt. Binnen deze functie ga ik invulling geven aan opdrachten vanuit Sportakkoord II. Hierbij maak ik mij onder andere sterk voor vitale sportaanbieders en een sociaal veilig sportklimaat. Middels de inzet van een kennisbank wil ik sportaanbieders informeren, inspireren en activeren om aan te haken op de laatste ontwikkelingen omtrent sociale veiligheid. Daarnaast ga ik met verenigingen op zoek naar sportservices die hen kunnen helpen bij opleiden van kader, bepalen van doelen voor de vereniging, enz. Dit doe ik samen met de verenigingsondersteuner Thijs van Veen.

Nadat de kennisbank sociale veiligheid in de loop van dit najaar gepubliceerd is, zal ik verenigingen actief benaderen en bijeenkomsten organiseren om het thema veilig sportklimaat verder aan te kaarten. Tijdens deze bijeenkomsten wil ik sportaanbieders in Heerlen een stem geven om problematieken inzichtelijk te maken en ideeën te delen. Daarnaast wil ik sportaanbieders samenbrengen om een SportNetwerk op te zetten waarbij besturen elkaar kunnen vinden.
Verder praten over bovenstaande, of al eens kennismaken? Neem dan contact met mij op via kholtus@alcander.nl of 06 – 4172 3519.