beeldmerk Heel Heerlen Beweegt

Beweegmarkt SamSam

Op donderdag 1 juni 2023 organiseert Heel Heerlen Beweegt in samenwerking met Heerlen Stand-By een Beweegmarkt.
De Beweegmarkt wordt georganiseerd in Buurtpunt SamSam gelegen in Zeswegen. Tijdens de Beweegmarkt zullen verschillende sportaanbieders, fysiotherapeuten en andere partners aanwezig zijn om u te voorzien van informatie over hun aanbod. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor een praatje en een kopje koffie. U kunt tussen 13:00 & 17:00 uur binnenwandelen, aanmelden voor de Beweegmarkt te bezoeken is niet nodig.

Tevens kunt u tijdens de Beweegmarkt deelnemen aan een gratis fittest. Hiervoor kan u zich wel aanmelden. Dit kan via www.heelheerlenbeweegt.nl/beweegmarkt

 

Ophaalservice

Bent u niet in de mogelijkheid om zelf naar de beweegmarkt te komen, dan kunt u gebruik maken van de ophaalservice. Aanmelden van te voren is niet nodig. Wilt u met een groep van +5 personen gebruik maken van de ophaalservice, neem dan wel even contact op. De opstaplocaties en vertrektijden zijn te vinden op onze website en op de poster.

 

Heeft u een vraag over de beweegmarkt? Neem dan contact op met sportconsulent Rachel Heel Heerlen Beweegt
📧 rdebie@alcander.nl | 📞06-28511763

Inschrijven nieuwsbrief

* indicates required
Uit welk gedeelte van Heerlen komt u?