beeldmerk Heel Heerlen Beweegt

Nieuwjaarstoernooi Zaalvoetbal

Vandaag vond het Nieuwjaarstoernooi Zaalvoetbal plaats. Nadat het toernooi 2 jaar niet kon doorgaan, was het dit jaar eindelijk weer zover!

In sporthal Strijthagen streden 6 teams om  de trofee. Het toernooi wordt jaarlijks georganiseerd waarbij teams van verschillende zorginstellingen meedoen. Envida en Talent waren beide met 2 teams aanwezig, ook Via Jeugd had wederom een team samengesteld. En natuurlijk, het team van onze eigen organisatie!

Onder de naam Wel.Al.Im United hebben verschillende collega’s van meerdere vakgroepen binnen onze organisatie een team samengesteld. De poulefase werd dik gewonnen, maar helaas werd de wedstrijd in de finale verloren.

Al met al was het een geslaagde en sportieve dag waarbij vitaliteit, netwerken en gezelligheid centraal stond!

Inschrijven nieuwsbrief

* indicates required
Uit welk gedeelte van Heerlen komt u?