beeldmerk Heel Heerlen Beweegt

Nieuwsbrief volwassenen & senioren

In Heerlen is er een ruim aanbod op het gebied van sporten- en bewegen. Echter is het vinden van het juiste aanbod niet altijd even makkelijk. Vandaar dat Heel Heerlen Beweegt vanaf heden gaat starten met een nieuwsbrief. Hierin staat alle relevante informatie rondom het thema sport, bewegen en gezondheid voor volwassenen.
Daarnaast zijn er nog enkele plaatsen waar men informatie over sportaanbieders en sportaanbod kan vinden. Verenigingen en sportaanbieders kunnen hun aanbod op de website www.sportinheerlen.nl zetten. Hier kan worden gezocht op verschillende sporten, gebieden of leeftijden. Daarnaast is op de website www.heelheerlenbeweegt.nl/senioractief het โ€˜Meer Bewegen voor Ouderenโ€™ (SeniorActief) aanbod te vinden. โ€˜Het Meer Bewegen voor Ouderenโ€™ aanbod is een gevarieerd aanbod. Er zijn bijvoorbeeld yogagroepjes maar er wordt er ook watergym of Zumba aangeboden. Dit aanbod is bedoeld voor volwassenen vanaf 55 jaar.
Heel Heerlen Beweegt organiseert door het jaar heen ook verschillende programma’s en/of evenementen voor volwassenen en senioren, zoals wandeltrainingen en beweegmarkten. Dit aanbod kunt u terugvinden in de digitale nieuwsbrief.
๐—ช๐—ถ๐—น๐˜ ๐˜‚ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ด๐˜๐—ฒ ๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—บ๐—บ๐—ฎ’๐˜€, ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ณ ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ? ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ ๐˜‚ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐˜€๐—ฏ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ณ ๐—ฉ๐—ผ๐—น๐˜„๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ป & ๐—ฆ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—›๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—›๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—•๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ด๐˜.

Inschrijven nieuwsbrief

* indicates required
Uit welk gedeelte van Heerlen komt u?