beeldmerk Heel Heerlen Beweegt

50PLUS FIETSTOCHT 11 MEI

Woensdag 11 mei 2022 vond de 13e editie van de 50PLUS Fietstocht plaats. Wat waren er veel enthousiaste en vrolijke deelnemers!

We mogen spreken van een zeer geslaagde editie met ongeveer 380 deelnemers. Alle deelnemers mochten zich tussen 09:30 en 11:30 uur aanmelden bij de startlocatie; Brikke Oave in Brunssum. Deelnemers die zich van te voren hadden ingeschreven kregen een goodiebag met een snack en een drankje voor onderweg. Vanaf Brikke Oave startte de route. Deelnemers konden de pijlen volgen of fietsen via de uitgeschreven route of het GPX bestand. In Wijnandsrade was er een grote pauze waarbij de deelnemers in de zon een kopje koffie/thee en een stukje vlaai kregen bij Kasteel Wijnandsrade.

De fietstocht is een samenwerking tussen Heel Heerlen Beweegt, The Move Factory (Landgraaf) en gemeente Brunssum. De organisatie en uitvoering van de fietstocht wordt mede mogelijk gemaakt door alle partners, vrijwilligers en sponsoren die wij zeer dankbaar zijn voor wederom een geslaagde editie!

De volgende editie zal in september worden georganiseerd. Houdt onze social media kanalen en onze website in de gaten voor meer informatie!