beeldmerk Heel Heerlen Beweegt

Kansen om jouw vereniging weer op de kaart te zetten!

Met de versoepelingen die op 25 januari aangekondigd zijn, ontstaan er weer veel nieuwe mogelijkheden. Sporten en bewegen wordt daardoor in een veel bredere zin weer mogelijk. Dit is natuurlijk dé kans om je als vereniging weer op de kaart te zetten. Hieronder een tweetal tips. Wil je verder praten over deze tips, of zou je graag in algemene zin verder praten over jouw vereniging / sportorganisatie? Neem dan contact op met Thijs van Veen, verenigingsondersteuner (06 – 4314 1282 of tvanveen@alcander.nl).

Wintergames

Voor het organiseren van een activiteit voor 13 – 27 jarigen in de periode van 19 februari t/m 6 maart is het mogelijk een subsidie van €250,- tot €2.000,- aan te vragen. Een ideale manier om een leuke kennismaking met jouw sport/vereniging te verzorgen.

Klik voor meer informatie op de volgende link: https://summergames2021.nl/

Inspiratiesessie financiering van je initiatief

Hebben jullie al een activiteit op de planning, of zijn jullie bezig met de ontwikkeling van een nieuw initiatief? Is de financiering nog niet rond, of zouden meer financiële middelen goed uitkomen?

Op maandag 7 februari organiseert Frisse Wind Heerlen een inspiratiesessie voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp. Meld je aan via Inspiratiesessie over financiering van je initiatief | Frisse Wind (frissewindheerlen.nl)