beeldmerk Heel Heerlen Beweegt

Frisse Wind nodigt jullie uit!

Heb jij een gaaf idee voor Heerlen?

Maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je al jaren een goedlopend project, maar wil je iets nieuws proberen? Of wil je dit project uitbreiden en samenwerken met andere inwoners, verenigingen of organisaties in Heerlen?

Frisse Wind helpt je graag op weg!
Frisse Wind ondersteunt bestaande én nieuwe projecten voor buurt en stad. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet. Wij kijken waar je behoefte aan hebt en hoe we je op weg kunnen helpen om jouw initiatief tot leven te brengen.
1. Ga (voor meer info) naar onze website: www.frissewindheerlen.nl
2. Vul het contactformulier in op de website en deel jouw idee met Frisse Wind
3. Houd je telefoon en mailbox in de gaten, want een scout- coach van Frisse Wind neemt contact met je op voor een kennismaking