beeldmerk Heel Heerlen Beweegt

50PLUS Fietstocht – Terug in de tijd

50PLUS Fietstocht – Terug in de tijd met de route van… 12 september 2018

Omdat wij dit jaar geen 50PLUS fietstocht hebben kunnen organiseren kijken wij graag met jullie terug op al onze klassiekers.

Wij willen jullie de mogelijkheid geven de routes (opnieuw) te beleven. Daarom zetten wij bijna iedere week een oude route online en hopen op deze manier meer mensen aan te sporen om op de fiets te klimmen!

  • Wilt u de route (nog een keer) beleven!? Stap dan snel op de fiets!

De vijfde route die wij online zetten is de editie van april 2019. Deze tocht startte op Sportpark Heigank, toen nog thuishaven van SVN Landgraaf, nu van FC Landgraaf. Vanuit de start locatie werd er gefietst richting Gangelt(DE) om daar te pauzeren bij Haus Hamacher. Gelegen naast, voor velen, het bekende openluchtzwembad. Na een stuk gebak en een drankje was het weer tijd om op de fiets te stappen. Om vervolgens muzikaal opgevangen te worden door William Charlier op de start/finishlocatie.

Mocht u over een smartphone beschikken kunt u makkelijk en snel de route via de app Komoot openen. Deze kun je downloaden in de Google Playstore of in de APP store van IPhone. Is digitaal nog niet zo aan u besteed dan kunt u natuurlijk ook de uitgeschreven routes downloaden en uitprinten.

Route via Komoot: 

https://www.komoot.nl/tour/290756076?ref=wtd

Wilt u eerst de route op kaart bekijken open dan onderstaande link.

https://www.routeyou.com/nl/route/view/8194330/fietsroute/50-ft-2019-april 

Mocht u onderweg een leuke foto maken en wilt u deze graag delen. Stuur deze dan naar ons via de mail.

Veel fietsplezier!

Routebeschrijving
tekstbestand

Routekaart &
hoogtemeters