beeldmerk Heel Heerlen Beweegt

50PLUS Fietstocht – Terug in de tijd

50PLUS Fietstocht – Terug in de tijd met de route van… 12 september 2018

Omdat wij dit jaar geen 50PLUS fietstocht hebben kunnen organiseren kijken wij graag met jullie terug op al onze klassiekers.

Wij willen jullie de mogelijkheid geven de routes (opnieuw) te beleven. Daarom zetten wij iedere week een oude route online en hopen op deze manier meer mensen aan te sporen om op de fiets te klimmen!

  • Wilt u de route (nog een keer) beleven!? Stap dan snel op de fiets!

De vierde route die wij online zetten is de editie van september 2018. Deze route startte bij Auberge de Rousch en is een kleine 38km lang. Vanuit de start locatie werd er gefietst richting de watertoren van Rimburg om vervolgens hier pauze te nemen. Natuurlijk onder het genot van een stuk vlaai en wat te drinken. Na de pauze verplaatsten de fietsers zich weer richting het eindpunt.

Mocht u over een smartphone beschikken kunt u makkelijk en snel de route via de app Komoot openen. Deze kun je downloaden in de Google Playstore of in de APP store van IPhone. Is digitaal nog niet zo aan u besteed dan kunt u natuurlijk ook de uitgeschreven routes downloaden en uitprinten.

Route via Komoot: 

https://www.komoot.nl/tour/286331086?ref=wtd

Wilt u eerst de route op kaart bekijken open dan onderstaande link.

https://www.routeyou.com/nl/route/view/8143894/fietsroute/50-ft-2018-september

Mocht u onderweg een leuke foto maken en wilt u deze graag delen. Stuur deze dan naar ons via de mail.

Veel fietsplezier!

Routebeschrijving
tekstbestand

Routekaart &
hoogtemeters