beeldmerk Heel Heerlen Beweegt

50PLUS Fietstocht – Terug in de tijd

50PLUS Fietstocht – Terug in de tijd met de route van… 20 september 2017

Omdat wij dit jaar geen 50PLUS fietstocht hebben kunnen organiseren kijken wij graag met jullie terug op al onze klassiekers.

Wij willen jullie de mogelijkheid geven de routes (opnieuw) te beleven. Daarom zetten wij iedere week een oude route online en hopen op deze manier meer mensen aan te sporen om op de fiets te klimmen!

  • Wilt u de route (nog een keer) beleven!? Stap dan snel op de fiets!

De derde route die wij online zetten is de editie van september 2017. Deze prachtige route, van 34,8km schoon aan de haak, startte bij Bezoekercentrum Schrieversheide gelegen op de Brunssumerheide. Vanuit de start locatie werd er gefietst richting de pauze plaats. De pauzeplaats voor deze editie vond plaats bij Gasterij Kasteel Terborgh. Zoals bij de meeste edities stond ook hier weer een lekker stuk vlaai en een drankje klaar. Na de pauze verplaatsten de fietsers zich weer richting het eindpunt.

Mocht u over een smartphone beschikken kunt u makkelijk en snel de route via de app Komoot openen. Deze kun je downloaden in de Google Playstore of in de APP store van IPhone. Is digitaal nog niet zo aan u besteed dan kunt u natuurlijk ook de uitgeschreven routes downloaden en uitprinten.

Route via Komoot: 

https://www.komoot.nl/tour/278260152?ref=wtd 

Wilt u eerst de route op kaart bekijken open dan onderstaande link.

https://www.routeyou.com/nl/route/view/8059740/fietsroute/50-ft-2017-september

Mocht u onderweg een leuke foto maken en wilt u deze graag delen. Stuur deze dan naar ons via de mail.

Veel fietsplezier!

Routebeschrijving
tekstbestand

Routekaart