beeldmerk Heel Heerlen Beweegt

Terugblik: De Nationale Sportweek 2020

Vorige week heeft de Nationale Sportweek plaatsgevonden. Dit jaar was het thema “Sport doet iets met je”. Omdat deze week voor ons een speciale week is hebben wij verschillende activiteiten voor verschillende doelgroepen georganiseerd. Welke dit zijn geweest lees en zie je hieronder.

Voor onze collega’s hebben wij een fit@work boekje gemaakt. In dit boekje staan handige tips en tricks om tijdens het werk “fitter” te worden en te blijven.

Voor bezoekers van onze Stand-by! Buurtpunten en locaties hebben wij verschillende activiteiten georganiseerd., zoals;

Voor de basisscholen binnen onze gemeenten hebben wij geprobeerd zoveel mogelijk kennismakingstrajecten met verenigingen op te starten. En hebben wij onze activiteiten kalender op posterformaat verspreid.

Voor kinderen van speciaal basisonderwijs, hebben wij op de woensdagochtend een toffe springkussenactiviteit georganiseerd. Daar waar de Kinderen uit de buurt in de middag, op inschrijving, mochten komen.

Verder zijn we nog bezig geweest met de Peuter- en kleuter4daagse, samen met Peuteropvang Heerlen en Mandy Braun (JOGG-regisseuse in Heerlen) van GGD-Zuid-Limburg, en hebben we nog onze persoonlijke “verhalen” gedeeld van “wat sport met ons doet en heeft gedaan”. De collages hiervan vind je hieronder!

Jaarkalender Sport

Fit@work boekje