beeldmerk Heel Heerlen Beweegt

Sport en Beweegactiviteiten nu en in de toekomst

Begin dit jaar informeerden wij u over verschillenden activiteiten en evenementen die helaas geen doorgang hebben kunnen vinden.

Ook bij ons heeft het coronavirus ervoor gezorgd dat wij creatief met de situatie moesten omgaan. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in verschillende activiteiten, namelijk: activatie via Facebook, bewegen op het eigen balkon en later sport en beweegactiviteiten voor de jeugd.

Balkon Work-outs

Omdat we allemaal zoveel mogelijk thuis moesten blijven werd er ook minder bewogen. Juist in deze tijd is het van belang om zowel fysiek als mentaal fit te blijven en daar levert bewegen een belangrijke bijdrage aan.

Heel Heerlen Beweegt heeft daarom in samenwerking met diverse wijkraden, Weller en buurtpunten in de maanden april, mei en juni, Balkon Work-outs georganiseerd.

Met veel plezier hebben de bewoners kunnen deelnemen aan de activiteiten verzorgd door sportaanbieders uit de omgeving zoals Anytime Fitness, YNKD, New Lifestyle Vitaal, Fitmix! en Paul AB van Ikbenfit.nu

Heel Heerlen Beweegt Balkon Work-out
Heel Heerlen Beweegt Balkon Work-out 2
Heel Heerlen Beweegt Breakdance
Heel Heerlen Beweegt Kickboksen

Sport en beweegactiviteiten voor jeugd t/m 18 jaar

Voor de jeugd t/m 18 jaar zijn wij eind mei gestart met het aanbieden van sportactiviteiten op verschillende sportcomplexen binnen de gemeente. Op dit moment hebben we activiteit 3 van 4 gehad en zijn wij druk bezig om een nieuwe reeks in te plannen. De toppers die ons tot nu toe hebben gesteund zijn de passievolle sportaanbieders van HFC Dancestudio, Hoyer’s Gym, Achilles Top en YNKD.

Toekomst

Wij kijken alweer voorzichtig vooruit naar de mogelijkheden om onder andere onze (gecancelde) activiteiten op een later moment in te halen of weer op te starten.  Wij hopen onze partners en deelnemers zo snel mogelijk te kunnen informeren over het vervolg.

Wil je toch meer bewegen? Ga dan regelmatig wandelen, fietsen, beweeg voor de tv of neem deel aan outdoor lessen. Blijf fit en gezond! Blijf in beweging!