Heel-Heerlen-Beweegt-Buurtpunt-A-Gene-Bek-komt-in-beweging

Wandelen en ontmoeten in A Gene Bek

Wekelijks staat in het buurtpunt de koffie klaar. Buurtbewoners kunnen er terecht voor een praatje, hulpvraag en om andere mensen te ontmoeten.

Bent u liever in beweging? Dat wandelen en ontmoeten prima samen gaan blijkt uit het initiatief dat is ontstaan vanuit Buurtpunt A Gene Bek. Sluit gerust eens aan bij de wandelaars die elke donderdag om 11 uur verzamelen in het Buurtpunt A Gene Bek. Er wordt stevig gewandeld en een kilometer of 8 tot 10 wordt dan ook meestal wel gehaald.

Ook John (57) heeft al een aantal keer meegelopen. Hij is door zijn buurvrouw geënthousiasmeerd en ook een andere buurtbewoonster die hij weer via via kent loopt regelmatig mee. Omdat John tijdelijk geen werk had was hij in de gelegenheid om op donderdagmorgen aan te sluiten. Voor hem een goede gelegenheid om lekker uit te lopen van de zware hardlooptraining die hij op woensdagavond bij Achilles Top heeft. Ook kan hij dan even zijn zinnen verzetten en in contact te komen met andere mensen uit de buurt. De route van de wandeling wordt voor vertrek samen bepaald, afhankelijk van wie er die dag meeloopt. En na afloop wordt er samen nog een kop koffie gedronken in het buurtpunt.

Vindt u het ook gezellig om te wandelen en lukt het u om minimaal een uur te lopen? Kom dan vrijblijvend naar het buurtpunt op donderdagochtend om 11.00 uur en ontmoet uw buurtbewoners!

Meer informatie?

Neem contact op met Vivian van Heel Heerlen Beweegt