beeldmerk Heel Heerlen Beweegt

Heb jij een groot wielerhart of wil jij kennis maken met de sport wielrennen?

Dan is er een mogelijkheid voor jou om deel te nemen aan Tour de Dumoulin in Maastricht. De organisatie heeft gratis aanbod voor kinderen tot en met 14 jaar en biedt tegen betaling toertochten voor 15 jaar en ouder.

Tour de Dumoulin
Kennismaking, beleving en uitdaging. Op 6 oktober 2019 ervaar jij een dag uit het leven van een profwielrenner. Een jeugdprogramma tot en met 14 jaar, een toertocht vanaf 15 jaar, een wielerdorp met activiteiten en aansluitend een wielercafé. Een echte wielerbeleving in het centrum van Maastricht.

Jeugdprogramma
De jeugd wordt opgedeeld in twee groepen: 6 t/m 10 jaar en 11 t/m 14 jaar. Beide leeftijdsgroepen starten met een wielerontbijt, kunnen vragen stellen aan Tom tijdens een jeugdpersconferentie en prijzen winnen bij een wielerquiz. Voor de jongste groep (6 t/m 10 jaar) zijn er nog extra fietsactiviteiten op de Markt van Maastricht. De ouderen (11 t/m 14 jaar) kiezen uit een mountainbikeclinic of een tijdritclinic. Beide clinics worden afgesloten met een wedstrijdelement op een mooi parcours.

Inschrijven
Deelname aan Tour de Dumoulin is voor de jeugd gratis, net als het sportontbijt en een lunchpakket. Kijk voor meer informatie over het programma, de starttijden en de inschrijvingen op: