Waar het team van Heel Heerlen Beweegt- Alcander normaal gesproken de Heerlense burgers wil activeren om te bewegen en actief te zijn, geven ze nu zelf het goede voorbeeld en gaan ze een sportieve uitdaging aan.

We kennen allemaal wel iemand (familie, vrienden, kennissen, collega’s) die tegen kanker strijdt of helaas de strijd heeft verloren; iemand die we nu moeten missen. Onderzoek naar deze ziekte is nog steeds erg hard nodig.

Het team van Heel Heerlen Beweegt- Alcander steunt onderzoek naar kanker en zij hebben dan ook niet lang nagedacht over deelname aan de actie Swim 2 Fight Cancer in Maastricht.

De sportconsulenten en andere collega’s van welzijnsorganisatie Alcander zullen op zondag 8 september 2019 zwemmen voor het goede doel. Het team zal 1 of 2 kilometer in de Maas zwemmen om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Inmiddels is het team in training en zoeken zij sponsoren voor hun inzameling voor het goede doel. We hopen dat we met onze gezamenlijke inzet een steentje bijdragen aan minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven.

Wil je ons als team ondersteunen en een donatie doen? Klik dan op onderstaande link:

https://www.fightcancer.nl/fundraisers/alcander

Wil je iemand in het bijzonder ondersteunen met een donatie? Zoek hem of haar dan op via de onderstaande link:

https://www.fightcancer.nl/event/swim-to-fight-cancer-maastricht/doneer-nu

In de verschillende buurtpunten van Heerlen Stand-By! (Koffiepot, Heitje, Break, Laurier en Kruisstraat) staan “Swimpies”; in deze blauwe spaarpotjes kunnen kleine bijdragen worden gedaan; iedere cent helpt!

Uiteraard zoeken we niet alleen financiële steun, maar ook mentale steun, dus kom het team gerust aanmoedigen op 8 september vanaf 12.00 uur in Maastricht!